menu

Interieur styling & advies

Vinneline

lees meer

Over Vinneline

'Kijk eens papa & mama, ik heb een heel groot huis getekend met allemaal geheime kamers!'

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met alles wat ook maar een beetje met huizen te maken heeft. Het begon met het tekenen van complete huizen, waarvan ik dan een brochure (dit woord kende ik toen nog niet) ging  maken voor de makelaar die mijn huizen ging verkopen. Haha, wat een verbeelding had ik toch! In deze brochures werden onder andere de prijzen van de huizen vermeld. Ik heb deze 'brochures' nog steeds en elke keer lach ik er weer om!

Na een periode van het tekenen van complete huizen begon ik vrij snel met het indelen van de ruimtes en me steeds meer te verdiepen in passende meubels en kleuren. Dit is tot op de dag van vandaag nog nooit gestopt....

Altijd was ik bezig met huizen. In alle huizen waar ik kwam bekeek ik wat er anders kon om bijvoorbeeld de sterkte punten van een huis naar voren te laten komen, maar ook qua sfeer valt er in vele huizen wat te verbeteren. Als je ergens te gast bent dan ga je dit niet snel benoemen, maar dat heeft me wel aan het denken gezet. Het indelen en sfeervol maken van alleen mijn eigen slaapkamer was gelukkig in 2014 voorbij. In dit jaar ging ik trouwen met Han en hebben we samen een huis gekocht. Eindelijk kon ik me storten op de complete inrichting van een huis. Daar had ik zoveel zin in!
Toen we ons huis hadden gekocht hebben we eerst alles snel en voor 'nood' ingericht met de meubels en spullen die we hadden. Er stond namelijk een aanbouw gepland waar we in het najaar van 2014 mee zijn begonnen. Helaas ging, zoals bijna in alle verbouw gevallen, dit niet helemaal volgens schema en liep de verbouwing behoorlijke vertraging op. Gelukkig was het na bijna 20 weken hard gemetsel en getimmer dan eindelijk zo ver: de vloer mocht erin en het inrichting kon beginnen! 

Een paar jaar verder is eigenlijk alles aan ons interieur alweer veranderd. Tja.. Het is nou eenmaal mijn hobby en passie om vernieuwing aan te brengen in huis. Soms best even wennen voor mijn man wanneer hij thuis komt en er weer meubels verkocht zijn. Oeps! Mijn antwoord is altijd vrolijk: 'Morgen komt de nieuwe alweer, komt helemaal goed!' En dat komt het ook tot nu toe altijd. 

In januari 2018 is onze mooie dochter Maud geboren. Een hele verandering in ons leven, best even wennen in het begin, maar wat zijn we toch trots! En wat gaat de tijd toch snel! 
Tijdens de zwangerschap mocht ik natuurlijk heerlijk aan de slag met haar kamertje. Super leuk natuurlijk! Welke kleuren gaan we gebruiken, welke meubels vinden we leuk, waar gaan we de accessoires vandaan halen? Allemaal vragen waarmee je te maken krijgt bij het inrichten van de babykamer. Al gauw kreeg ik het idee om oude meubels te gaan hergebruiken. Zo staat er een oude commode in het kamertje die van mijn opa en oma is geweest en aan de wand hebben we bureaulades opgehangen die van mijn overgroot opa en oma zijn geweest. Deze meubels hebben zoveel waarde voor mij, erg bijzonder dat dit nu in ons huis staat en hangt! Het ledikantje hebben we gekocht van vrienden, een erg mooi oud houten ledikant. De naam Vinneline is een combinatie van mijn voor- en achternaam: Eline van der Vinne. Deze naam heb ik al op de middelbare school bedacht en ik vind het heel bijzonder dat deze naam nu echt betekenis krijgt en wordt gebruikt.Over Vinneline

De naam Vinneline

In mei 2019 zijn wij opnieuw trotse ouders geworden van een dochter, Nore. Dit betekende dat Maud ging verhuizen en dat Nore op 'de babykamer' kwam te slapen. Weer op zoek en lekker plannetjes maken voor het nieuwe kamertje van Maud dus. Totaal geen straf!

En toen besloten Han en ik ineens in 2019 om ons huis te koop te zetten. Dat was nogal een beslissing, maar we wilden heel graag boven meer ruimte en een woning met een vaste trap naar zolder. We zochten in eerste instantie een huis die grotendeels af was, maar bij elke woning waar we gingen kijken wilden we gelijk aan de slag: muren eruit, stroom allemaal anders, nieuwe keuken, nieuwe badkamer etc. We keken elkaar aan en wisten toen dat een huis dat af is niks voor ons is. We vinden het super fijn om juist zelf de indeling, de stroompunten etc. te bedenken. 
Uiteindelijk hebben we een twee onder één kap gekocht die echt nog in originele staat was (lees: flink verouderd). Op de foto's een kleine indruk. Het plan was om de begane grond, eerste verdieping en zolder aan te bouwen. Toen de plannen eenmaal waren goedgekeurd konden we beginnen. Op 2 april 2020 startte ons avontuur en eind januari 2021 zijn we verhuisd naar onze woning. En wauw, wat wonen we hier met veel plezier. Vooral mijn man heeft 10 maanden alle vrije tijd in dit huis gestoken en samen met onze vaders en vrienden hebben we het voor elkaar gebokst. Soms nog steeds zo onwerkelijk. Op naar vele mooie jaren hier!

Voor

Na